Technisch beheer

Op het gebied van technisch beheer kan Tricolore Vastgoed Management veel voor u betekenen. Wij kunnen alle taken rondom het klein dagelijks onderhoud en/of groot planmatig onderhoud voor u regelen. Uiteraard maken wij dit inzichtelijk door een meer jaren onderhoudsplan op te stellen, welke jaarlijks door de vergadering kan worden “bijgestuurd”. Dit omvat bijvoorbeeld het opvragen van offertes, het adviseren bij keuzes die gemaakt moeten worden maar ook het verzorgen, begeleiden en controleren van het geheel. U kunt hierbij denken aan straatonderhoud, schilderwerk etc.
Bovenstaande begeleiding bieden wij ook voor de technische installaties, zoals de liften en voor de gemeenschappelijke voorzieningen van het gebouw.

Gezond verstand

Ten aanzien van het technisch beheer zijn wij vaak van mening om 'het gezond verstand' te gebruiken. Qua praktische uitvoering neemt Tricolore Vastgoed Management, in overleg, de taken uit handen.
Doordat wij in Zwolle gevestigd zijn, is het eenvoudig zelf ter plekke de zaken inzichtelijk te krijgen. Tricolore Vastgoed Management richt zich dan ook primair op de regio Zwolle. Wij komen altijd een kijkje nemen bij een complex, omdat wij dan ons gemakkelijker een beeld kunnen vormen en kunnen inleven in wat er speelt onder de eigenaren.